Kunst? Kunst!

Ieder jaar staat de jaarafsluiting in het teken van een thema en dit jaar is dat “Kunst”. In alle klassen wordt gekeken naar verschillende kunstuitingen en maken de leerlingen ook zelf kunstwerkjes met als voorbeeld bijvoorbeeld Vincent van Gogh, Johannes Vermeer, Piet Mondriaan en Keith Haring.


Zoals altijd wordt het thema extra geïntroduceerd met een bijeenkomst in de aula.

Op donderdag 11 juli, op de jaarafsluiting, zullen alle ouders en verdere familie kunnen zien hoe kunstzinnig de leerlingen op onze school wel niet zijn.
En echt, u zult versteld staan! Er zijn hier heel veel schilders, beeldhouwers, recycle-kunstenaars, danseressen, theatermakers en muzikanten in de dop te vinden. De directeur van ons tijdelijke museum “Museüs” was al aangenaam verrast zoals u op de foto zien kunt!